Cauac-Solregn  

 

 

Cauac är ett Maya-indianskt ord och som representerar den tidscykel som råder idag. Enligt Maya-kalendern är vi nu inne i en period då universella krafter med stora cykler möter varandra på "evolutionens kosmiska spelfält". Cauac börjar nu möta Ahau. Cauac står för snabb förändring och cykeln varar fram till år 2012, då den nya cykeln Ahau börjar. Ahau står för enande, helande, uppåt-stigande och villkorslös kärlek.

  • För Maya-indianerna representerade arketypen Cauac själva stormen, åskmolnet fyllt av renande regn. Cauac var symbolen för renandet av kroppens tempel och tändandet av ljuskroppen. Att möta Cauac innebar transformation, förändring djupt inom. Det var som en initiering via elden, ljusets väg.
  • Företaget Cauac-Solregn står symboliskt för "det renande regnet och det transformerande ljuset". "Elden av förändring" kan ske på alla nivåer (fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt). Under en reningsprocess blir Du mer medveten och kan se klart på gamla mönster, erfarenheter, vanor, dömanden, minnen och förväntningar. Skuggsidor helas och förändras så att Din sanna essens kommer fram i ljuset. Under förändringsprocessen är det en god hjälp att meditera på ljuset och kärleken inom.

          Namaste!